vrijdag 25 november 2016
Facebookpagina weg?
Voor menig Bultersmekke-volger was het een vreemde gewaarwording. Plotseling was de Facebookpagina van Bultersmekke niet meer online.

 

Verschillende verontruste reacties volgden. Begrijpelijk. Wat is er gebeurd?

Bultersmekke maakte gebruik van twee account’s op Facebook. Eén individuele account waar je vrienden met ons kon worden en één account voor organisaties (pagina's) die je alleen liken. Beide hadden ze de naam Stichting Bultersmekke. Facebook maakte echter onlangs duidelijk dat een organisatie geen individuele account mag hebben, dit vanwege de privacy. Bultersmekke mag voortaan alleen het account voor organisaties gebruiken voor alle communicatie via Facebook. Facebook heeft vervolgens het individuele account afgesloten.

Jammer is wel dat met het wegvallen van deze pagina het grote aantal Facebook-vrienden niet meer de berichten kon ontvangen. Gelukkig hebben al veel vrienden de pagina van stichting Bultersmekke een ‘like’ gegeven. Het aantal likes is de afgelopen weken spectaculair gegroeid. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, ga dan naar de Facebookpagina van Stichting Bultersmekke Assistancedogs en geef een ‘vind ik leuk’. Dat vinden wij op onze beurt weer allemaal leuk.