Golfclub Spaarnwoude haalt geld op voor Stichting Bultersmekke Assistancedogs

16-07-2024

Golfclub Spaarnwoude heeft het mooie werk van BMA centraal gesteld op hun Damesdag. Ze waren zo geraakt door de positieve invloed die assistentiehonden hebben op het leven van hun eigenaren, dat ze meer mensen die het nodig hebben een assistentiehond gunnen.

Er stond een glazen pot, waarin de deelnemers een bijdrage konden doen. Dat werd in grote getale gedaan. BMA-cursist Peter was aanwezig met zijn assistentiehond Jan en mocht aan het einde van de dag de cheque met het mooie bedrag van 2.722, 30 euro in ontvangst nemen. Hij vertelde aan alle aanwezigen wat assistentiehond Jan voor hem betekent en hoe waardevol deze bijdrage dus is voor anderen die een assistentiehond nodig hebben.

Diepe band
Joep Mourits, penningmeester van Stichting Bultersmekke Assistancedogs, is geraakt door initiatieven als deze. "Elke euro die we ontvangen, gaat rechtstreeks naar mensen die een assistentiehond nodig hebben. Elk verhaal van een team, zoals ook dat van Peter en Jan, is er één van doorzettingsvermogen, intense liefde, een diepe band voor het leven en van overleven naar leven gaan. Dat het geld dus goed terecht komt, is zeker."

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen