Ervaringsverhaal: Marjolein en Brandy

25-07-2024

Instructeur Marjan leerde Marjolein en Brandy kennen, toen pup Brandy nog een paar weken bij een gastgezin moest verblijven. Dat was moeilijk voor Marjolein, omdat ze natuurlijk liever zelf voor Brandy wilde zorgen.

Gelukkig ging het zo goed, dat na een zorgvuldige opbouw Brandy al na zo’n acht weken bij haar en Roy kon komen wonen. Wat zijn ze met zijn drieën sindsdien een fijn en hecht team geworden: goed op elkaar ingespeeld en vanuit respect voor elkaar goed samenwerkend. Het was voor instructeur Marjan heel mooi om deelgenoot te mogen zijn van het mede dankzij Brandy beetje bij beetje groter worden van de wereld van Marjolein.

Stappen
Zo heeft ze dankzij haar assistentiehond haar zelfstandigheid voor een deel weer teruggekregen en maakt ze nog steeds stappen hierin. De komst van Brandy heeft ervoor gezorgd dat Marjolein weer perspectief in haar leven kan voelen en ook weer actiever in het leven kan staan.

Allessie
Ze onderneemt steeds meer samen met Brandy en haar man Roy; activiteiten die voor de komst van Brandy ondenkbaar leken. Voor Marjolein is Brandy haar 'allessie', haar maatje, steun en veiligheid. Nu ze de Teamtest hebben gehaald, staan ze samen aan het begin van een volgende fase. Een fase, waarin ze samen nog veel nieuwe avonturen met elkaar gaan beleven, verder met elkaar mogen groeien en hun samenwerking alleen nog maar hechter gaat worden.

Afbeeldingen

Volg ons

                

Bultersmekke Assistancedogs © 2024 Disclaimer Privacy

 

Assistance Dogs International Logo

 

 
Cookie-instellingen